Ben jij op zoek naar een administratieve functie voor maximaal 4 uur per dag? Iets wat je makkelijk kan combineren met bijvoorbeeld je studie of je gezin? Ben jij nauwkeurig en vind je een kloppende administratie net zo belangrijk als wij? Lees dan snel verder!

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker/-ster voor de functie van:

 

Administratief medewerker

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker ben jij de ondersteuning voor ons inkoopteam. Je controleert en verwerkt de orderbevestigingen. Daarnaast vergelijk je deze met de facturen en signaleer je de afwijkingen. Deze afwijkingen zoek je uit en los je op. Je bent niet alleen met de administratie bezig maar je hebt geregeld ook contact met (internationale) leveranciers.

Je werk kun je flexibel indelen door de mogelijkheid tot wisseling van werktijden en thuiswerken. We hebben je iedere dag nodig maar de uren die je er bent deel je zelf flexibel in.

 

Wat breng je mee?

  Ervaring in het vakgebied is niet nodig, wel vragen we om nauwkeurigheid, goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels en flink dosis enthousiasme. Daarnaast is kennis van systemen handig in je werk, zo werk je o.a. met ons ERP-systeem (Glovia), Scansys en MS Office. Om je werk goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je al wel enige ervaring hebt opgedaan in administratieve taken. Dit kan vanuit studie, werk of sportvereniging zijn.

   

  Waar kom je te werken?

  INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 150 medewerkers en bestaat 35 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

   

  Je bent onderdeel van ons inkoopteam, dat bestaat uit een strategisch inkoper en drie operationeel inkopers, en daarmee maak je deel uit van het operationele team van INNO-metaal/INNO-assembly. Je bent nauw betrokken bij de planning, verkoop en operatie, waardoor de communicatielijnen kort zijn en informatie snel kan worden uitgewisseld.

  Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.

   

  Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende baan bij een innovatief bedrijf waar jij jezelf kan ontwikkelen als je dat wilt.
  • Professionele begeleiding
  • Een marktconform salaris (CAO Metalektro)
  • 27 vakantiedagen per jaar (bij full time werkweek) en 8% van je bruto jaarloon als vakantiegeld
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken
  • Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.
  • Actieve personeelsvereniging met verschillende activiteiten door het jaar heen.

   

  Werken bij INNO?

  Wij vertellen je er graag alles over:

  INNO is een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Wij zijn trots op onze producten en mensen. We kennen de combinatie van ontwikkeling en productie onder ├ę├ęn dak, dit maakt het mogelijk dat je direct het resultaat kunt zien van wat je samen met je collegaÔÇÖs hebt bedacht.

  Ben jij enthousiast? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons (Inga en Elly) op 040-2629233 of mail naar HR@inno-metaal.nl

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Ik wil meer informatie!

   

  Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden binnen INNO?

  Laat dan hier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.