Maak jij van een plaat een mooi staaltje vakwerk. Wil jij zelfstandig aan de slag met RVS, staal en aluminium plaatwerk en vind je het leuk om veelzijdig bezig te zijn? In onze organisatie vind je uitdaging genoeg! We hebben een diversiteit aan producten en mooie klanten waar we aan mogen leveren. Ben jij de vakman of leerling die we zoeken? Lees dan snel verder! 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker/-ster voor de functie van:

 

CNC Frezer

Wat ga je doen?

Als CNC frezer bewerk je plaatwerk en of stafmateriaal. Hierbij maak je gebruik van de Heidenheim en Mazak. Je selecteerd de juiste programma’s en past de besturing eventueel aan.

Je volgt de planning en bewerkt zelfstandig een product met behulp van de werktekeningen en werkinstructies. Dit dient binnen de gestelde normtijd te gebeuren volgens de aangegeven normen en kwaliteitseisen. Daarnaast stem je onderling in teamverband af wie wat gaat maken en voer je diverse kwaliteitscontroles met je collega’s uit door het meten en controleren van de gemaakte producten. Je leeft de regels van Arbo, veiligheid, welzijn en milieu na en zorgt dat je werkplek schoon is volgens het 5S principe.

 

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde mbo opleiding niveau 2/3 plaatwerk of soortgelijke richting, of je bent bereid deel te nemen aan een BBL opleiding met ambitie om op termijn intern door te groeien binnen de organisatie.
 • Affiniteit met techniek.
 • Ervaring met meten en tekening lezen of bent bereid dit te leren.
 • Je bent kwaliteitsbewust en hebt oog voor detail.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Waar kom je te werken?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 150 medewerkers en bestaat ruim 35 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.

 

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende baan bij een innovatief bedrijf
 • Professionele begeleiding
 • Een salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring
 • 27 vakantiedagen per jaar en 8% van je bruto jaarloon als vakantiegeld
 • Werktijden van 06:00u – 14:45u of van 07:45u – 16:30u voor een optimale werk- en priv√©balans
 • Een werkweek van 38 uur zodat je op vrijdag extra vroeg het weekend in kan luiden
 • Een werkplek waar jij jezelf kan ontwikkelen als je dat graag wil

 

Werken bij INNO?

Wij vertellen je er graag alles over:

INNO is een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Wij zijn trots op onze producten en mensen. We kennen de combinatie van ontwikkeling en productie onder één dak, dit maakt het mogelijk dat je direct het resultaat kunt zien van wat je samen met je collega’s hebt bedacht.

Ben jij de CNC Frezer die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Inga (040-7600954) of Elly (040-2629230) of mail HR@inno-metaal.nl.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Ik wil meer informatie!

 

Ben jij ge√Įnteresseerd in deze functie? Of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden binnen INNO?

Laat dan hier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.