Ben jij op zoek naar een veelzijdige HR functie met veel ruimte voor eigen inbreng. Wil jij je al werkend verder ontwikkelen in een groeiende organisatie, waar je tegelijkertijd bijdraagt aan de verdere professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker/-ster voor de functie van:

 

HR Adviseur

Wat ga je doen?

Als HR Adviseur heb je goed contact met en ben je het aanspreekpunt voor onze collega’s. Je werkt nauw samen met de medewerkers en management en voorziet hen van goed advies en feedback over alle relevante HR onderwerpen.

Je weet als geen ander de puntjes op de i te zetten en alle touwtjes aan elkaar te knopen. Je neemt verantwoordelijkheid en bent bereid net dat stapje extra te zetten. Je gaat aan de slag met mooie HR thema’s zoals werving, onboarding, opleiding en ontwikkeling, arbo en veiligheid, digitalisering en employer branding.

Met een proactieve houding en de juiste handvaten weet jij onze leidinggevenden te coachen en ondersteunen. Natuurlijk behoren ook alle overige werkzaamheden die betrekking hebben op de in- door en uitstroom, verzuimcoördinatie, personeelsadministratie en de voorbereiding voor de salarissen tot je taken.

Met de HR Business Partner sta je midden in de organisatie en vorm je samen een sterk team.

 

Wat breng je mee?

Geen dag is hetzelfde op de HR afdeling bij INNO, daarom zoeken wij een HR duizendpoot die zelfstandig taken oppakt. Je analyseert en gaat doortastend te werk en vindt het belangrijk om HR-processen te optimaliseren. Daarnaast sta je sterk in je schoenen en ben je niet bang om besluiten te nemen en prioriteiten te stellen. Je bent servicegericht en medewerkers benaderen je graag als ze vragen hebben. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden cre√ęer je verbinding en communiceer je moeiteloos op alle niveaus.¬†

Verder heb je:

– Een HBO werk- en denkniveau, in de richting van HRM;
– Minimaal twee jaar werkervaring in een HR functie;
– Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Waar kom je te werken?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 145 medewerkers en bestaat 35 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.

 

Wat bieden we jou?

– Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in verandering.
–¬†Goede arbeidsvoorwaarden.
–¬†Volop ruimte voor ontwikkeling.
–¬†Een zelfstandige en uitdagende functie.
–¬†Bevlogen collega‚Äôs en leuke uitjes met de personeelsvereniging.
–¬†Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.

 

Werken bij INNO?

Wij vertellen je er graag alles over:

INNO is een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Wij zijn trots op onze producten en mensen. We kennen de combinatie van ontwikkeling en productie onder één dak, dit maakt het mogelijk dat je direct het resultaat kunt zien van wat je samen met je collega’s hebt bedacht.

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carri√®re en ge√Įnteresseerd in deze functie? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel Elly (040-2629230) of mail naar HR@inno-metaal.nl.

INNO-Metaal is gevestigd aan de Hooge zijde 6, 5626 DC  te Eindhoven

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Ik wil meer informatie!

 

Ben jij ge√Įnteresseerd in deze functie? Of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden binnen INNO?

Laat dan hier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.