Hé aanpakker, werk jij graag in een team en doe je graag fysiek werk? Vind jij het leuk om te werken met een geautomatiseerd opslagsysteem? Als magazijnmedewerker ben jij een belangrijke ondersteuning voor onze productie, om te zorgen dat de producten op tijd worden geleverd. Raak jij enthousiast en ben jij op zoek naar een vaste baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker/-ster voor de functie van:

 

Magazijnmedewerker

Wat ga je doen?

Ons logistiek team is gezamenlijk verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met inkomende- uitgaande goederen – intern transport – verzendklaar maken en zendingen aanmelden. Jouw verantwoordelijkheden binnen het logistiek team is met name het werken met ons geautomatiseerd opslagsysteem. Jij zorgt dat al onze productiehallen voorzien zijn van alle nodige materialen. Je zorgt dat de juiste spullen, op het juiste moment, op de juiste plaats staan. Je controleert tijdens deze werkzaamheden de voorraad en corrigeert deze in het systeem. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor locatie sturing en het inregelen van de daarvoor benodigde systemen. Oplossen van storingen en andere leuke projecten behoren ook tot je taken. Ons ultieme doel is dat je uiteindelijk alle ins en outs kent van ons opslagsysteem en zorgt dat deze up to date blijft.

De werkzaamheden die iedere dag terugkeren zijn:

 • Pallets in en uit het geautomatiseerd opslagsysteem halen
 • Transporteren van pallets naar de juiste afdelingen middels een pompwagen
 • Locatie sturing
 • Voorraadbeheer
 • Je draagt zorg voor een net en opgeruimd magazijn

 

Wat breng je mee?

 • Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken.
 • Je vindt het leuk om in de logistiek te werken, bij voorkeur in een productieomgeving.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je kan makkelijk met computersystemen omgaan of deze snel eigen maken.
 • Je werkt nauwkeurig, secuur en je hebt oog voor detail.

 

Waar kom je te werken?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 150 medewerkers en bestaat ruim 35 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het logistiek team bestaat uit 15 logistieke medewerkers, zij worden aangestuurd door de manager logistiek waar je ook aan rapporteert. De afdeling is bezig om profesionaliseringslagen te maken. Dit betekent een dynamische omgeving met veel afwisseling in werk.

 

Wat bieden we jou?

 • Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in verandering;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling;
 • 27 vakantiedagen en 8% van je bruto jaarsalaris als vakantiegeld;¬†
 • Keuze uit 2 diensten voor een optimale¬†werk- en priv√©balans. Een dienst functie waarin je werkt van 7:45 uur tot 16:30 uur en vrijdag middag tot 14:30 uur. Zodra je volledig zelfstandig kunt werken en de werkzaamheden dit toelaten is er in overleg de mogelijkheid om om 06:00u te beginnen tot 14:45 en op vrijdag tot 12:30;¬†
 • Gedreven team met ambitieuze doelen;
 • Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar;
 • Actieve personeelsvereniging met verschillende activiteiten door het jaar heen;

 

Werken bij INNO?

Wij vertellen je er graag alles over:

INNO is een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Wij zijn trots op onze producten en mensen. We kennen de combinatie van ontwikkeling en productie onder één dak, dit maakt het mogelijk dat je direct het resultaat kunt zien van wat je samen met je collega’s hebt bedacht.

Ben jij enthousiast? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel Elly of Inga op 040-2629233 of mail naar HR@inno-metaal.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Ik wil meer informatie!

 

Ben jij ge√Įnteresseerd in deze functie? Of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden binnen INNO?

Laat dan hier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.