Voel jij je thuis bij een innovatief bedrijf, waar vakmanschap en servicegerichtheid de standaard zijn? En ben jij graag betrokken bij zowel de ontwerpfase, de productie en de service naar de klant? Check dan snel deze combifunctie van Mechatronica Engineer.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker/-ster voor de functie van:

 

Mechatronica Engineer

Wat ga je doen?

Vanuit jouw functie ben jij, afhankelijk van het project of de projectfase, verantwoordelijk voor onder andere het perfect defini√ęren van de specificaties en het voorbereiden en maken van kabeltekeningen, testinstructies, montage instructies, elektrische schema‚Äôs en bedradingschema‚Äôs. Tevens ben je verantwoordelijk voor de betreffende productie werkpakketten en voor het begeleiden van de werkpakketten door het productie- of assemblageproces. Daarnaast ondersteun je de Onderhoudsco√∂rdinator bij storingen aan het machinepark.

Je bent vanuit je ervaring een generalist die kan schakelen met leveranciers van alle technologie√ęn, met interesse voor mechanica en systeemintegratie.

Je stuurt andere constructeurs aan in een projectmatige omgeving. Je schakelt makkelijk tussen ontwerp en fabricage, waarbij jij altijd meedenkt in hoe het ontwerp nog beter kan, en nieuwe productintroducties. Van nature denk jij mee in de functionaliteit van een product en toon je initiatief om zo uiteindelijk de klant nog een beter maakbaar eindresultaat op te leveren.

Als engineer heb je hier de luxe dat INNO voor de eigen (fijnmechanische) assemblage en eindtests alles in eigen huis ontwerpt, maakt en beheert. En dat zeer uitgebreide technische oplossingen in eigen beheer uitgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan; o.a. lasersnijden, plaatbewerking, draaien, frezen, TIG lassen, laserlassen, etc.. INNO heeft ook nog een volledige gereedschapmakerij.

Je bent nieuwsgierig van aard en je hebt passie voor techniek. In deze rol werk je nauw samen met sales, inkoop, kwaliteit, logistiek en diverse productie afdelingen.

 

Wat breng je mee?

Je bent initiatiefrijk en creatief. Je denkt altijd 5 stappen vooruit en verrast ons en onze klanten met slimme oplossingen. Je bent rechtdoorzee, een samenwerker, enthousiast en gedreven. Je vindt het leuk om je in een eindproduct en de eindmarkt van onze klant te verdiepen, om zo de klant de beste oplossing te bieden. Je gaat uitdagingen niet uit de weg. Ook onder een wat hogere werkdruk, heb jij het onder controle. Je bent positief kritisch en communicatief sterk. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en behaal je graag resultaten.

Jij draagt graag bij ‚Äėaan het grotere geheel‚Äô en haalt er plezier uit om flexibel met je functie om te gaan. Hier bedoelen we mee dat als het project het vraagt jij net zo makkelijk een periode wat meer als ontwerper werkt als de volgende periode wat meer als Service Engineer.

Je hebt:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding richting elektronica of mechatronica;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van SolidWorks/ CAD programma‚Äôs is een pre, geen must;
 • Een goede kennis van programma’s zoals PDM en ERP-systemen, bij voorkeur Glovia;
 • Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

 

Waar kom je te werken?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 150 medewerkers en bestaat ruim 35 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Een toeleverancier met fabricage en montage in één. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.

 

Wat bieden we jou?

 • Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in verandering.
 • Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.
 • Uitdagende klanten in een internationaal speelveld.
 • Bevlogen collega‚Äôs en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.
 • Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.
 • Flexibele werktijden voor een optimaal werk- en priv√©balans.¬†
 • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring.¬†

 

Werken bij INNO?

Wij vertellen je er graag alles over:

INNO is een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Wij zijn trots op onze producten en mensen. We kennen de combinatie van ontwikkeling en productie onder één dak, dit maakt het mogelijk dat je direct het resultaat kunt zien van wat je samen met je collega’s hebt bedacht.

Ben jij enthousiast? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Inga (040-7600954) of Elly (040-2629230) of mail naar HR@inno-metaal.nl.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Ik wil meer informatie!

 

Ben jij ge√Įnteresseerd in deze functie? Of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden binnen INNO?

Laat dan hier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.