Werken bij INNO

Naast onderstaande openstaande vacatures staan wij altijd open voor spontane open sollicitaties! Dus lijkt het je leuk om voor INNO te werken, maar staat er geen passende vacature open? Stuur dan je gegevens en motivatie naar hr@inno-metaal.nl.

Openstaande Vacatures

Allround plaatbewerker

Maak jij van een plaat een mooi staaltje vakwerk. Wil jij zelfstandig aan de slag met RVS, staal en aluminium plaatwerk en vind je het leuk om veelzijdig bezig te zijn? In onze organisatie vind je uitdaging genoeg! We hebben een diversiteit aan producten en mooie klanten waar we aan mogen leveren. Ben jij de vakman of leerling die we zoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Mechatronica Monteur

Ben jij gedreven in techniek? En heb jij altijd al innovatieve, higtech producten willen samenstellen en assembleren? Als Mechatronica Monteur ben jij verantwoordelijk voor het bijdragen aan een hoogwaardig eindproduct voor onze klanten over de hele wereld. Lees meer »

Tig Lasser

INNO Metaal & Assembly wil als system integrator haar klanten sterker maken met innovatieve, mechatronische producten. Vanuit specialistisch fijn plaat- & laswerk worden complete assemblages gemaakt inclusief besturingen, aandrijvingen en geavanceerde software. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van high-end mechatronische oplossingen. Wij zijn op zoek naar jou! Lees meer »

Operator pons-laser

Heb jij altijd al met de nieuwste plaatwerkmachines willen werken? Ben jij gedreven in techniek? Als operator ben jij verantwoordelijk voor het snijden en ponsen van plaatwerk en ben jij een enorm belangrijke schakel aan het begin van het productieproces. Ben jij de Operator pons-laser die zelfstandig is en in twee ploegen wil werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Slijper

Als slijper heb je een zeer diverse functie waarbij je verantwoordelijk bent voor de eindfinish van onze producten. Door middel van slijpen, beitsen en polijsten zorg jij er voor dat de producten aan de visueel gestelde eisen voldoen van onze klanten. Hierbij kun je denken aan het verwijderen van lasnaden en lasverkleuringen, oneffenheden op de oppervlaktes en eventuele krassen. Door de verscheidenheid aan producten en de verschillende bewerkingen is geen dag hetzelfde. Lees meer »

CNC Kanter

Ben jij in staat om van een 2d tekening een 3d product te maken? Vind jij je uitdaging in het opstellen van buigvolgordes voor kleine series en prototypes? In onze organisatie vind je uitdaging genoeg! We hebben een diversiteit aan producten en mooie klanten waar we aan mogen leveren. Ben jij de CNC Kanter die we zoeken? Lees dan snel verder! Lees meer»

Assemblage medewerker

Jij gaat samen met collega’s de patiënten tafel monteren van een MRI scan, een statief voor de tandarts of andere producten. Dit doe je allemaal zelfstandig volgens instructies en werktekeningen. Naast de montage voer je tussentijds controles uit, registreer je de testresultaten en help je mee bij het inpakken van de eindproducten. Een afwisselende baan. We investeren veel tijd en energie in jouw ontwikkeling. Lees meer»

Magazijnmedewerker

Hé aanpakker, werk jij graag in een team en doe je graag fysiek werk? Vind jij het leuk om te werken met een geautomatiseerd opslagsysteem? Als magazijnmedewerker ben jij een belangrijke ondersteuning voor onze productie, om te zorgen dat de producten op tijd worden geleverd. Raak jij enthousiast en ben jij op zoek naar een vaste baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer»

Produtieplanner

Heb jij ervaring met capaciteitsplanning binnen de productiewereld en lijkt het jou leuk om een centrale rol te spelen binnen een organisatie die wereldwijd aan klanten levert? Ben jij de productieplanner met een sterk analytisch vermogen die de juiste verbanden weet te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer»

“Ik werk hier al een tijdje ja, ik zocht indertijd een stageplek en ben blijven hangen. Intussen zoveel geleerd en ik leer nog iedere dag!”

– Rick Steenbakkers-