Werken bij INNO

Naast onderstaande openstaande vacatures staan wij altijd open voor spontane open sollicitaties! Dus lijkt het je leuk om voor INNO te werken, maar staat er geen passende vacature open? Stuur dan je gegevens en motivatie naar hr@inno-metaal.nl.

Openstaande Vacatures

Allround plaatbewerker

Maak jij van een plaat een mooi staaltje vakwerk. Wil jij zelfstandig aan de slag met RVS, staal en aluminium plaatwerk en vind je het leuk om veelzijdig bezig te zijn? In onze organisatie vind je uitdaging genoeg! We hebben een diversiteit aan producten en mooie klanten waar we aan mogen leveren. Ben jij de vakman of leerling die we zoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

Operator pons-laser

Heb jij altijd al met de nieuwste plaatwerkmachines willen werken? Ben jij gedreven in techniek? Als operator ben jij verantwoordelijk voor het snijden en ponsen van plaatwerk en ben jij een enorm belangrijke schakel aan het begin van het productieproces. Ben jij de Operator pons-laser die zelfstandig is en in twee ploegen wil werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer »

CNC Kanter

Ben jij in staat om van een 2d tekening een 3d product te maken? Vind jij je uitdaging in het opstellen van buigvolgordes voor kleine series en prototypes? In onze organisatie vind je uitdaging genoeg! We hebben een diversiteit aan producten en mooie klanten waar we aan mogen leveren. Ben jij de CNC Kanter die we zoeken? Lees dan snel verder! Lees meer»

Administratief medewerker

Ben jij op zoek naar een administratieve functie voor maximaal 4 uur per dag? Iets wat je makkelijk kan combineren met bijvoorbeeld je studie of je gezin? Ben jij nauwkeurig en vind je een kloppende administratie net zo belangrijk als wij? Lees meer»

“Ik werk hier al een tijdje ja, ik zocht indertijd een stageplek en ben blijven hangen. Intussen zoveel geleerd en ik leer nog iedere dag!”

– Rick Steenbakkers-