Ontwerpfase

Een goed opgezette ontwerpfase geeft antwoord op drie wezenlijke vragen. Eén: is het product maakbaar? Twee: biedt het de functies die beoogd worden? Drie: blijft alles betaalbaar? INNO helpt u deze vragen te beantwoorden. En geeft u zo de tools om snel en verantwoord de markt op te gaan.

Wat de maakbaarheid betreft, staat INNO u terzijde met 3D-ontwerpen die tal van zaken inzichtelijk maken. Denk aan montage en assemblage (design for assembly), test en toetsing (testing and verification), verpakken en transport, en de bouw van een prototype. Ook biedt INNO een helpende hand bij certification and validation:  alle officiële documenten rond productvrijgave, herkomst, deugdelijkheid en rechtsgeldigheid van uw product worden op orde gebracht.

 

INNO schept ook helderheid over de functionaliteit van uw product. Uiterst secure berekeningen – onder meer rond sterkte, levensduur, veiligheid en tolerantie – geven u de zekerheid dat u een machine op de markt brengt die doet wat hij moet doen. Daar blijft het niet bij. Dankzij hun kennis over maakbaarheid kunnen INNO-medewerkers alle functionaliteiten tot stand brengen tegen de scherpste kostprijs. Een aspect dat INNO steeds nauwlettend in de gaten houdt.

Projecten

EMC behuizingen

INNO heeft diverse projecten gedaan en behuizingen ontworpen om tot een goede RF/EMC afscherming te komen. Hierbij is INNO in staat voor de klant de montage en eindtest te verzorgen.