Markten

INNO heeft met meer dan 30 jaar zeer veel ervaring opgebouwd in verschillende markten en branches.

Medische industrie

Het zal u niet verbazen: technische apparatuur die wordt ingezet in de medische sector – denk aan ct- en mri-scans – moet voor honderd procent betrouwbaar zijn. Aan productvalidatie en productvrijgave worden dan ook bijzonder hoge eisen gesteld. Met als risico dat het veel tijd kost voor de apparatuur geïntroduceerd kan worden – een serieuze kostenpost.

INNO kan bogen op vele jaren ervaring in de medische sector. Het bedrijf is volledig op de hoogte van de specifieke eisen die daar gelden en kan daardoor probleemloos voldoen aan alle technische productievoorwaarden. Maar zeker zo belangrijk: INNO kan hierdoor de introductie van uw product aanzienlijk versnellen. Tijdsbesparingen in zowel de ontwerp- als de productiefase werken rechtstreeks in uw voordeel.

Voedingsmiddelen industrie

Technische apparatuur voor de productie van voedingsmiddelen moet voldoen aan stringente voorschriften, bijvoorbeeld op het vlak van hygiëne. Zo mag er geen enkele (smaak)beïnvloeding zijn tussen de machine en de te verwerken voedingsstoffen. Om die reden wordt vaak gebruikgemaakt van (geslepen) roestvrijstaal, zonder dat zich daarbij lasverkleuringen voordoen. Verder is het van belang dat de apparatuur een gebruiksvriendelijke constructie kent.

INNO is volledig op de hoogte van de eisen die in de voedingsmiddelenindustrie gelden. U als opdrachtgever plukt daar de vruchten van. Of het nu gaat om het aanbrengen van een machinebekleding (inclusief hang- en sluitwerk), het vervaardigen van montagesamenstellingen of het produceren van covers – steeds weet INNO de oplossingen aan te dragen die aansluiten op uw wensenpakket. Een kwaliteit die te danken is aan vele jaren ervaring.

Machinebouw

Machines, in alle soorten en maten zijn ze in ons dagelijks leven aanwezig, variërend van een transportband tot een parkeerautomaat. En al die machines bevatten onderdelen die vakkundig vervaardigd en secuur in elkaar gezet moeten zijn. Bij INNO kennen we dat productieproces als geen ander. Geen wonder dat zo veel opdrachtgevers in de markt van de machinebouw het Eindhovense bedrijf hebben weten te vinden.

Vaak al in de ontwerpfase kan INNO de productie ondersteunen omdat INNO-medewerkers bekend zijn met alle fabricageprocessen. Steeds weer leidt dat naar successen die in het oog springen, ongeacht het type machine waar het om gaat (parkeerautomaat, machine voor tabaksfabricage), en ongeacht de soorten bewerkingen die moeten worden doorgevoerd, zoals het aanbrengen van covers of het monteren van onderdelen.

Elektrotechnische industrie 

INNO is van huis uit een plaatwerkbedrijf. Daar ligt de oorsprong. En dat wil INNO graag zo houden – de schoenmaker die bij zijn leest blijft. Hoe tegenstrijdig het misschien lijkt: juist door deze  heldere keuze voor het eigen vak, kan INNO van grote betekenis zijn voor markten met een andere core business, zoals de elektrotechnische industrie.

Elektronische bedradingen vragen om passende behuizingen. Dat kunnen EMC-behuizingen zijn, maar even goed PLC-behuizingen of 19-inch behuizingen. INNO kan dit soort onderdelen van elektrotechnische machines probleemloos voor u ontwerpen en vervaardigen. Jarenlange ervaring in deze marktsector staat daar garant voor.