Historie

Eerst met gedegen vakmanschap een stabiel bedrijf neerzetten. En dan toewerken naar een verfijnd-technologische onderneming die haar klanten breed van dienst kan zijn – met deskundige medewerkers en geavanceerde technologie√ęn. Zo kan de ontwikkeling van INNO Metaal & Assembly worden gekenschetst.

 

Grondlegger Harry van den Hazelkamp begon in 1987 met een eigen bedrijf in plaatwerk. Al gauw bezorgde hij zijn bedrijf een pionierspositie dankzij een ultramodern machinepark. Een positie die nooit meer verloren ging. Dankzij continue investeren in nieuwe technologie en deze toepassen in mechatronische componenten bleef INNO toonaangevend.

Om de ontwikkelingen te stroomlijnen kwam een aantal jaar later naast INNO-metaal een tweede bedrijfspoot: INNO-assembly. Zo ontstond een organisatie waarin ontwerp, productie van onderdelen en assemblage onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En die daarmee een totaalpakket van de hoogste kwaliteit kan bieden. Diverse ISO-certificaten zijn daarvan het bewijs.

2023

INNO Neemt Koridon Industri√ęle Plaatbewerking over. Hiermee komt voor beide partijen een sterk gewenste strategische
samenwerking tot stand. Met deze samenwerking kunnen we verdere groei verwezenlijken
en ontstaat een groep die focus brengt in haar activiteiten.

2022

INNO bestaat 35 jaar! We vieren dit met een weekendje Texel voor het personeel en familie. 

2021

Inno schaft een nieuwe lasersnijmachine aan: de Trumpf 7030

2019

Inno breidt uit met 2.500m2 extra fabrieksruimte

2013

Op 1 januari 2013 draagt oprichter en directeur Harry van der Hazelkamp het bedrijf over aan de tweede generatie. Anouk Manders en Gertjan van der Hazelkamp nemen de gezamenlijke directievoering over en loodsen INNO verder de 21e eeuw in.

2007

INNO neemt een gedeelte van Contour in Best over. Zo’n 25 medewerkers en diverse plaatbewerkingsmachines maken deel uit van deze overname.