INNO

INNO Metaal & Assembly – verder aangeduid als INNO – bestaat inmiddels meer dan dertig jaar. Er werken ruim 150 medewerkers, waaronder in de werkvoorbereiding (engineering), de productie (metaalbewerking en montage) en ondersteunende diensten als inkoop en planning.

De directievoering van INNO is vandaag de dag in handen van de tweede generatie, Gertjan van den Hazelkamp en Anouk Manders. Zij houden de innovatieve kwaliteiten van INNO hoog in het vaandel, zonder het warmhartige karakter van hun familiebedrijf uit het oog te verliezen.

 

De organisatie

Werkonderdelen zo op elkaar afstemmen dat de voortgang van de productie transparant is en dat tevens aan het eind van de rit hoogwaardige producten worden ‘neergezet’.  Vanuit deze zienswijze heeft de INNO directie haar bedrijf organisatorisch ingericht. Dat heeft ertoe geleid dat er drie bedrijfsonderdelen opereren met elk hun eigen specifieke opdrachten.

Bij Sales en Engineering worden de ontwikkelaars aangetroffen. De technisch-creatieve denkers die – meestal in samenspraak met de opdrachtgever – een klantproject doen tot een succesvolle productontwikkeling: technisch geslaagd ontwerp, vrijgegeven en tegen een juiste kostprijs.

In het bedrijfsonderdeel Productie werken de INNO-medewerkers die vakbekwaam maakwerk verrichten. Aan de ene kant betreft dat de diverse vormen van metaalbewerking (zoals plaatwerk, frezen, lassen en buigen); aan de andere kant gaat het om montage: het assembleren van losse componenten tot één geheel.

Supply. Hier is inkoop en Logistiek samen met onze planning bezig om de juiste materialen op juiste moment op juiste plek beschikbaar te hebben

“Wat ik mooi vind, is dat we bij Inno van scratch een hele machine bouwen.“.

-Peter Stoelers-

INNO Metaal | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy