Maak jij van een plaat een mooi staaltje vakwerk. Wil jij zelfstandig aan de slag met RVS, staal en aluminium plaatwerk en vind je het leuk om veelzijdig bezig te zijn? In onze organisatie vind je uitdaging genoeg! We hebben een diversiteit aan producten en mooie klanten waar we aan mogen leveren. Ben jij de vakman of leerling die we zoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker/-ster voor de functie van:

 

Allround Plaatbewerker

Wat ga je doen?

Als Allround Plaatbewerker maak je complexe plaatwerkproducten in kleine en middelgrote series. Je hebt kennis op het gebied van bewerken, vervormen en verbinden van plaatwerk metaal. Daarnaast ken je de werking van verschillende soorten (CNC/NC) machines en handgereedschappen. Een Allround Plaatwerker kan en of leert twee of meerdere bewerkingen uit te voeren in buigen, puntlassen/klinken/boren/tappen, stampen, NC boren, NC-stiftlassen/handstiftlassen.

Je volgt de planning en bewerkt zelfstandig een product met behulp van de werktekeningen en werkinstructies. Dit dient binnen de gestelde normtijd te gebeuren volgens de aangegeven normen en kwaliteitseisen. Daarnaast stem je onderling in teamverband af wie wat gaat maken en voer je diverse kwaliteitscontroles met je collega’s uit door het meten en controleren van de gemaakte producten. Je leeft de regels van Arbo, veiligheid, welzijn en milieu na en zorgt dat je werkplek schoon is volgens het 5S principe.

 

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde mbo opleiding niveau 2/3 plaatwerk of soortgelijke richting, of
  je bent bereid deel te nemen aan een BBL opleiding met ambitie om op
  termijn intern door te groeien binnen de organisatie.

 • Affiniteit met techniek.
 • Ervaring met meten en tekening lezen of bent bereid dit te leren.
 • Je bent kwaliteitsbewust en hebt oog voor detail.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Waar kom je te werken?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 150 medewerkers en bestaat 35 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.

 

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende baan bij een innovatief bedrijf waar jij jezelf kan ontwikkelen als je dat wilt.¬†
 • Professionele begeleiding
 • Een salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring
 • 27 vakantiedagen per jaar en 8% van je bruto jaarloon als vakantiegeld
 • Keuze uit twee diensten voor een optimale werk- en priv√©balans: van 07:45u tot 16:30u en op vrijdag tot 14:30 of van 06:00u tot 14:45u en op vrijdag tot 12:30u.¬†
 • Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.¬†
 • Actieve personeelsvereniging met verschillende activiteiten door het jaar heen.¬†

 

Werken bij INNO?

Wij vertellen je er graag alles over:

INNO is een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Wij zijn trots op onze producten en mensen. We kennen de combinatie van ontwikkeling en productie onder één dak, dit maakt het mogelijk dat je direct het resultaat kunt zien van wat je samen met je collega’s hebt bedacht.

Ben jij enthousiast? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons (Inga en Elly) op 040-2629233 of mail naar HR@inno-metaal.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Ik wil meer informatie!

 

Ben jij ge√Įnteresseerd in deze functie? Of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden binnen INNO?

Laat dan hier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.