INNO Metaal & Assembly wil als system integrator haar klanten sterker maken met innovatieve, mechatronische producten. Vanuit specialistisch fijn plaat- & laswerk worden complete assemblages gemaakt inclusief besturingen, aandrijvingen en geavanceerde software. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van high-end mechatronische oplossingen.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker/-ster voor de functie van:

 

CNC Kanter (Buiger)

Wat ga je doen?

Als ervaren CNC Kanter kun jij volledig zelfstandig werkzaamheden verrichtten om complexe fijn plaatwerkproducten te buigen. Hierbij bepaal je de buigvolgorde, programeer je zelfstandig de machines en buig je de producten volgens werktekening en instructies. Je werkt veelal met prototypes en kleine series.

 

Wat breng je mee?

Je hebt ruime ervaring opgedaan in buigwerk, uiteraard wordt je ingewerkt door onze eigen professionals zodat je de productkennis en de werkzaamheden snel onder de knie krijgt. Je bent in staat om vanaf een tekening de juiste buigvolgorde te bepalen, machines te programmeren en om te bouwen. Je weet de juiste gereedschappen te kiezen en je bent kritisch op je eigen werk. Voor de uitvoer van deze functie is de beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal vereist. Verder ben je flexibel, resultaatgericht en accuraat. Je weet van aanpakken, kan goed presteren onder druk en je bent een echte teamplayer.

 

Waar kom je te werken?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 150 medewerkers en bestaat ruim 35 jaar. Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.

Je komt te werken in een uitgebreid machinepark met een gedreven team en ambitieuze doelen. Als organisatie blijven we innoveren en investeren in onze machines. Je werkt aan prachtige producten met maatschappelijke betekenis.

 

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende baan bij een innovatief bedrijf waar jij jezelf kan ontwikkelen als je dat wilt.┬á
  • Professionele begeleiding.┬á
  • Een salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring.┬á
  • 27 vakantiedagen en 8% van je bruto jaarloon als vakantiegeld.┬á
  • Keuze uit twee diensten voor een optimale werk- en priv├ębalans: Een dienst van 07:45u tot 16:30u en op vrijdag tot 14:30u of van 06:00u tot 14:45u en op vrijdag tot 12:30u te werken.
  • Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.
  • Actieve personeelsvereniging met verschillende activiteiten door het jaar heen

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Of wil je meer informatie ontvangen?
Neem dan contact op met Inga (HR-adviseur) of Elly (HR Business Partner).
Mail: HR@inno-metaal.nl of bel naar 040 262 92 33.

Ik wil meer informatie!

 

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden binnen INNO?

Laat dan hier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.