Ben jij gedreven in techniek? En heb jij altijd al innovatieve, higtech producten willen samenstellen en assembleren? Als Mechatronica Monteur ben jij verantwoordelijk voor het bijdragen aan een hoogwaardig eindproduct voor onze klanten over de hele wereld.

 

         Mechatronica Monteur

Wat ga je doen?
Als Mechatronica Monteur stel je zowel fijn mechanische als elektrotechnische onderdelen samen tot een compleet eindproduct. Zo pas jij dagelijks jouw kennis en kunde in het gehele proces volgens de aangegeven richtlijnen en technische specificaties toe.

Samen met je collega‚Äôs monteer je de MRI pati√ęnten tafel. Je assembleert zowel de sub-assemblies als het complete systeem volgens instructies en werktekeningen. Je bent naast de mechanische delen ook verantwoordelijk voor het elektronisch aansluiten van diverse componenten in het systeem. Je voert tussentijdse controles en testen uit, je registreert de testresultaten en je helpt mee bij het inpakken van de eindproducten. De tafels worden gebruiksklaar afgeleverd bij de klant. Een afwisselende baan, waarin we veel tijd en energie steken in jouw ontwikkeling.

De lijnproductie bestaat uit 6 blokken waar je gemiddeld ruim een uur werkt aan één blok. De montageblokken zijn relatief groot waardoor je binnen één blok de uitdaging blijft houden. Voor diversiteit in je werk wordt er regelmatig gerouleerd.

 

Wat breng je daarvoor mee?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven monteurs, die oplossingsgericht kunnen werken. Daarnaast ben je gestructureerd, kwaliteitsbewust en hebt oog voor detail. Je kunt zowel in teamverband, als zelfstandig goed werken.

Verder heb jij:

 • Minimaal een afgeronde mbo opleiding niveau 2 in de richting van Mechatronica, Automotive of Werktuigbouwkunde;
 • Affiniteit met techniek. Interessante werkervaring is een pr√©;
 • Een goede beheersing van montagetechnieken en kun je goed vanuit tekeningen werken;
 • Goede vaardigheden in de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en weet goed om te gaan met kostbare producten;

Waar ga je dit doen?
INNO Metaal & Assembly is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en je direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.

Het team waar jij onderdeel van gaat uitmaken bestaat uit 10 tot 12 collega’s dat zich kenmerkt als familiair, iedereen staat voor elkaar klaar en heeft wat voor elkaar over.

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 150 medewerkers en bestaat ruim 35 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Wat krijg je er voor terug?

 • Een uitdagende baan bij een innovatief bedrijf waar jij jezelf kan ontwikkelen als je dat wilt.¬†
 • Professionele begeleiding en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.¬†
 • Een goed salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring.¬†
 • 27 vakantiedagen en 8% van je bruto jaarloon als vakantiegeld.¬†
 • Keuze uit twee diensten voor een optimale werk- priv√© balans. Een dienst van 06:00u tot 14:45u en op vrijdag tot 12:30u of van 07:45u tot 16:30u en op vrijdag tot 14:30u.
 • Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.
 • Actieve personeelsvereniging met verschillende activiteiten door het jaar heen.

 

Solliciteren?
Ben jij de Mechatronica Monteur die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Inga (040-7600954) of Elly (040-2629230) of mail naar HR@inno-metaal.nl.

Ik wil meer informatie!

 

Ben jij ge√Įnteresseerd in deze functie? Of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden binnen INNO?

Laat dan hier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.