Heb jij oog voor detail en vindt je de afwerking van producten net zo belangrijk als het maken ervan? Houdt je van diversiteit in je werkzaamheden en diversiteit in producten waaraan je werkt? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker/-ster voor de functie van:

 

Slijper

Wat ga je doen?

Als slijper heb je een zeer diverse functie waarbij je verantwoordelijk bent voor de eindfinish van onze producten. Door middel van slijpen, beitsen en polijsten zorg jij er voor dat de producten aan de visueel gestelde eisen voldoen van onze klanten. Hierbij kun je denken aan het verwijderen van lasnaden en lasverkleuringen, oneffenheden op de oppervlaktes en eventuele krassen. Door de verscheidenheid aan producten en de verschillende bewerkingen is geen dag hetzelfde.

 

Wat breng je mee?

Je hebt passie voor techniek en je bent gemotiveerd om te leren. Je zoekt verscheidenheid in je baan en je bent kritisch op jezelf en je eigen werk. Ervaring met een bandslijpmachine is een pré.

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Enige ervaring in afwerken van RVS, alluminium en metaal
  • Kwaliteitsbewust en je hebt oog voor detail

 

Waar kom je te werken?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 150 medewerkers en bestaat 35 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Een familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit en korte lijnen. Een organisatie die volop in verandering is en waar jouw bijdrage direct zichtbaar is. Je komt te werken in de lasserij, het team bestaat uit 15 medewerkers. Je rapporteert aan de afdelingschef.

De sfeer binnen het team is goed, men staat voor elkaar klaar maar durft elkaar ook aan te spreken op zaken die wellicht niet helemaal goed gaan.

 

Wat bieden we jou?

  • Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.
  • Uitdagende klanten in een internationaal speelveld.
  • Bevlogen collega‚Äôs en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.
  • Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.
  • 27 vakantiedagen en 8% van je bruto jaarsalaris aan vakantiegeld.¬†
  • Keuze uit 2 diensten voor een optimale werk- en priv√©balans: een dienst van 07:45u tot 16:30u en op vrijdag tot 14:30u of van 06:00u tot 14:45u en op vrijdag tot 12:30u.
  • Actieve personeelsvereniging met verschillende activiteiten door het jaar heen.¬†

 

Werken bij INNO?

Wij vertellen je er graag alles over:

INNO is een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Wij zijn trots op onze producten en mensen. We kennen de combinatie van ontwikkeling en productie onder één dak, dit maakt het mogelijk dat je direct het resultaat kunt zien van wat je samen met je collega’s hebt bedacht.

Ben jij enthousiast? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Inga (040-7600954) of Elly (040-2629230) of mail naar HR@inno-metaal.nl.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Ik wil meer informatie!

 

Ben jij ge√Įnteresseerd in deze functie? Of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden binnen INNO?

Laat dan hier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.